Silverpoint

Silverpoint er et timeshare-selskap som for tiden er i konkurs. Domstoler har allerede beordret beslagleggelse av bankkontoer og eiendeler, så krav mot Silverpoint må behandles gjennom den merkantile domstolen. Mer informasjon her

Sannsynligheten for et krav 68%

Hva kan jeg gjøre med Silverpoint-timeshare? Dette er det vanligste spørsmålet som eiere av Silverpoint stiller. Verdien av uken min har falt, vedlikeholdsavgiftene øker, og jeg synes alltid internettreiser og ferietilbud er langt mer fordelaktig enn timeshare. Kan jeg selge timeshare med Silverpoint? Hvordan kan jeg selge Silverpoint-timeshare? Det er 68% sannsynlighet for at du kan gå til sak med din kontrakt med Silverpoint, Gjennom en sak, basert på en annulering av din kontrakt der du mottar dine penger tilbake. Dette er den beste alternativet til dette spørsmålet: Hva kan jeg gjøre med min Timeshare på Silverpoint?.

Hvem kan hjelpe meg med å legge en sak ann mot timeshare-selskapet mitt? Hvem kan hjelpe meg med å legge en sak ann mot Silverpoint? Vi kan hjelpe deg med å legge sak ann mot Silverpoint, men før du bestemmer deg for å starte et timeshare-krav, kan du sjekke våre tips og råd her.