Advokater spesialisert i Timeshare for ditt Timeshare søksmål

RELINQUISH - EXIT PLAN

Et krav er ikke noe for deg?

Det kan hende at søksmål ikke er din greie, eller at det, med tanke på kontraktens størrelse, ikke er lønnsomt med et krav. Det er ikke sikkert at du har noe imot at de beholder pengene dine, og alt du ønsker er å kvitte deg med forpliktelsene i Timeshare-kontrakten din, vedlikeholdsgebyr, renoveringskostnader, en gang for alle …

Hvis dette er tilfelle, er det beste alternativet for deg vår avsluttningsplan

Velkommen til vår Exit Plan

Exit Plan er en juridisk prosess som, selv om den krever intervensjon fra våre analytikere og advokater, krever den ikke handling av domstolene. Gjennom denne prosedyren vil våre advokater sette i gang «kansellering» av kontrakten din. Gjennom denne prosessen blir du løslatt fra forpliktelsene dine i bytte mot å gi fra deg ukene og eventuell økonomisk kompensasjon. Denne prosedyren avslutter alle rettigheter og plikter som partene har inngått ved signering av Timeshare-kontrakten.

Det er to muligheter:

a) Hvis kontrakten din bryter noen av klausulene i lov 42/1998 (se her), trenger ikke Timeshare-selskapet å samtykke til den ensidige kanselleringen av kontrakten din. I dette tilfellet beskytter loven deg mot krav fra deres side, samt mot eventuelle finansielle krav fra deres side som, inkassoselskaper og andre relaterte kreditorer. Selv om timeshare-selskapet ikke samtykker til det skriftlige når det oppfordres til det.

b) Hvis kontrakten din «ikke bryter» noen av klausulene i lov 42/1998 (se her), er svaret fra Timeshare-selskapet nødvendig. Selv om det er en gunstig avtale for selskapet, (de beholder en eiendom som de allerede har solgt), kan det ta litt tid å få en skriftlig aksept fra dem.

BLI KVITT DIN TIMESHARE FOR ALLTID PÅ

72 TIMER

ENKELT  RASKT  TRYGT

Hvordan gjør vi det?

1.- Vi analyserer kontrakten din og dens mulige juridiske mangler som om det var et krav. Du må gi oss en autorisasjon for å kunne handle og starte prosessen på dine vegne.

2.- Vi finner de gjeldende kreditorer for kontrakten din og alle selskapene knyttet til dem gjennom avvikling, overtakelse, endring av administrasjon og fusjoner i virksomheten.

3.-Vi kommuniserer med dem og ringer de for en fredelig avsluttning av kontrakten , vi tilbyr de tilstrekkelig svartid.

4. -Vi skriver passende juridiske dokumenter, med det juridiske grunnlaget og rettspraksis som støtter din avgjørelse.

5.-Vi sørger for at selskapet blir varslet med alle de telematiske og fysiske midler som i henhold til loven anses som offisielle for denne typen varslinger.

6.-Våre advokater følger med i de neste 24 månedene, slik at hvis du fremdeles mottar noe krav relatert til din allerede kansellerte kontrakt, vil de hjelpe deg og fortsette å handle deretter.

Velg din plan

Express Exit Plan

72 TIMER

3.350€

Tidsfrister bare for evigvarighetskontrakter eller flytende uker.
For andre situasjoner, vennligst spør om forholdene.Tidsfrister regnes fra mottak av alle nødvendige dokumenter: Kopi av pass, kopi av gjeldende kontrakter, signert autorisasjon og betalingsbevis for tjenesten.

Standard Exit Plan

10 DAGER

2.390€

Tidsfrister kun for evighetskontrakter eller flytende uker
For andre situasjoner, vennligst spør om forholdene.
Tidsfrister regnes fra mottak av alle nødvendige dokumenter: Kopi av pass, kopi av gjeldende kontrakter, signert autorisasjon og betalingsbevis for tjenesten.

ENKELT
RASKT
TRYGT

1.- Utfør denne handlingen med sikker betaling gjennom Pay Pal. Du kan betale med Pay Pal eller direkte med et kredittkort.
2.-Du vil motta en e-post med autorisasjon du må signere og lenken for å sende dokumenter.
3. En av våre agenter kontakter deg så snart du ber om den nødvendige dokumentasjonen og vil starte prosedyren.

Ikke glem å oppgi en e-postadresse og et telefonnummer når du bestiller

SHARE!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Open chat
Need help?